Jak připojit Google Analytics k účtu Google Adwords

Často se mi požaduje, abych se přihlásil ke klientským účtům Google Analytics a AdWords. Pokud se zapomenu odhlásit před návštěvou jiných služeb Google (vyhledávání Google, youtube atd.), Zanechá to stopy mých zobrazení / vyhledávání atd. A vystaví mé aktivity klientovi.

Souhrn:

  1. Klient mi dává přístup ke svému účtu Google Analytics / AdWords
  2. Přihlašuji se ke klientskému účtu Analytics a dělám nějaké věci
  3. Poté na jiné kartě provedu několik souvisejících vyhledávání google, abych vyřešil některé související problémy
  4. Vyřešené problémy, poté zavřu kartu Analytics
  5. Poté navštěvuji google.com a provádím několik nesouvisejících vyhledávání
  6. Poté navštěvuji YouTube, dívám se na některá nesouvisející videa
  7. Všechna vyhledávání na webu a na YouTube jsou zaznamenané v klientském účtu Google, čímž unikají potenciálně citlivá data

I za předpokladu, že si v kroku 4 pamatuji správné odhlášení (stejně jako 95% času), je klientovi vystaveno vše, co dělám v kroku 3. Byl bych překvapen, pokud to není příliš častý problém.

Hledám technické řešení zajistěte, aby se to nikdy nestalo. Nějaké nápady?

  • 3 Nezapomeňte se odhlásit.
  • 1 Zábavné, ale pokud kategoricky neříkáte, že neexistuje žádné jiné řešení, není příliš užitečné!
  • Která část bezpečnostního problému se vás přesně týká? Někdo může přistupovat k vašemu počítači a používat účet? nebo někdo vzdáleně přistupující k vašemu počítači? nebo cookies, které jsou ponechány google?
  • Omlouvám se, pokud mi nebylo jasné, změnil jsem původní otázku o další informace.

Opravdu nemám stejný problém se zabezpečením, ale často jsem přihlášen do dvou účtů současně: do mého osobního účtu s G +, AdWords, Analytics atd. A do mého účtu AdWords MCC (který vyžaduje samostatný účet Google). Mým řešením problému je použít dva různé prohlížeče: používám Firefox a Chrome; relace jsou oddělené, takže by se neměly míchat. Jeden prohlížeč byste měli používat pro svou osobní aktivitu a druhý pro své klienty.

Dalším řešením, i když ne tak dobrým, je použití samostatných domén nejvyšší úrovně Google: Nemyslím si, že to funguje pro všechny jejich služby, ale mělo by to alespoň fungovat pro vyhledávání. Soubory cookie z webu google.com nebudou předány regionálním webům, jako je google.co.uk nebo google.com.au, takže zahájíte novou relaci.

Google můžete říct, aby deaktivoval historii vyhledávání pro tyto účty, můžete také použít plugin pro odpojení ve vašem prohlížeči, který je navržen tak, aby zastavil některé z těchto snoopingů - není tušení, jestli zastaví google protokolování historie vyhledávání pro přihlášený účet ale stojí za to se podívat.

Použijte jeden prohlížeč pouze pro své klienty, například Opera, použijte jiný pro sebe, například Chrome.

Mezi prohlížeči se relace nepřenášejí.

  • Někdy je nejjednodušší řešení nejlepší. en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razor

Je to proto, že zapomenete odhlásit klientský účet Google. Vyhledávání Google a YouTube jsou služby poskytované společností Google. Pokud je tedy na klientském účtu historie ZAPNUTA, uloží se všechna vyhledávání. To se stalo zde.

  • Ve svých odpovědích nepřidávejte podpis ani odkaz na svůj web.

Přihlaste se na účty svých klientů, pouze v anonymním režimu Chrome. Neuchovává žádné soubory cookie.

Požádání klientů, aby sdíleli informace o svém účtu, vyžaduje potíže - není důvod, proč byste tyto informace měli mít (jak jste si všimli, může to vést ke zmatku, a pokud by k účtu klienta měl mít přístup neoprávněná strana, může být obviňován).

Požádejte své klienty, aby místo toho přidali váš účet Google jako autorizovaného uživatele:

  • Analytics - Přidat / upravit / odstranit správce účtu
  • AdWords - Sdílejte a spravujte úrovně přístupu k účtu

Pracoval pro vás: Charles Robertson | Chcete nás kontaktovat?