28. 1. 2015 - Texasští „úředníci“, frakování DENY způsobuje zemětřesení = EPIC SCIENCE FAIL

Slyšel jsem toho hodně o používání tiskových zpráv pro SEO? Je to užitečné? Co přesně děláš? Kam jdeš? Omlouvám se, myšlenka použití tiskových zpráv pro SEO je pro mě nová.

Tiskové zprávy nemají na SEO žádný vliv. Důvod, proč je lidé doporučují používat, je pokaždé, když web zveřejnil tiskovou zprávu, za předpokladu, že je vaše adresa URL v tiskových zprávách, můžete získat zpětný odkaz z jejich webu. Lidé zapomínají:

1. Tyto odkazy mají velmi nízkou hodnotu. Stránky, na kterých jsou, nemají žádné zpětné odkazy a také jim chybí další SEO faktory, zvláště pokud je web publikující PR mimo téma. Odkazy z nich tedy mají opravdu velmi malou hodnotu. Budete potřebovat stovky, ne-li tisíce znovu publikovaných tiskových zpráv, aby tyto odkazy přispěly k něčemu užitečnému.

2. Všechny tyto stránky jsou duplicitním obsahem. Google agresivně vykořisťuje tento druh obsahu, takže odkazy z těchto stránek nemusí být nikdy nalezeny, pokud jsou společností Google ignorovány. Je také pravděpodobné, že odkazy z duplikovaného obsahu, jako je tento, jsou také znehodnoceny.

Tiskové zprávy tedy dělejte proto, že chcete, aby si tisk uvědomil něco nového a / nebo zvláštního na vašem webu, ne proto, že se snažíte vylepšit SEO svého webu.

PRWeb je dobrým místem pro zasílání tiskových zpráv. Klientům se s nimi daří dobře.

• 1 Děkuji! Tradičně používám tiskové zprávy ke sdílení novinek, ale přemýšlel jsem, jak by od Pandy mohly být pro SEO jakoukoli výhodou. Děkuji za objasnění mých myšlenek o tomhle. :)
  • 1 John díky za odkaz vypadá skvěle, 1 otázka, pro jaký balíček šli vaši klienti? Má podle vás nějaký význam ta dražší?
  • @ Tom Gullen, věřím, že využili pokročilý balíček, i když to smět byly standardním balíčkem. Nejsem si 100% jistý a ten, kdo to zvládl, tu není, abych se ho zeptal. Ale rozhodně to nebyl základní balíček. Nikdy jsem nepoužíval dražší PR službu, takže nemohu říci, jestli za to stojí. Zdá se, že PR Web dělá to, co je opravdu potřeba udělat, takže je trochu těžké ospravedlnit další výdaje, pokud si nejsem jistý, že budou výsledky, které to ospravedlní.

Pracoval pro vás: Charles Robertson | Chcete nás kontaktovat?